Mucenici (mucenici moldovenesti)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tartinadă de mazare: perfectă pentru a însoți o burrata foarte cremoasă
-
Salată de somon, năut și portocale
-
Sangria cu vin spumant: vedeta răcoritoare a sărbătorilor
-
Rulada portugheza cu portocale
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Aluatul este acelas ca la cozonaci ,care este super super bun,si bineinteles si mucenicii au iesit deliciosi.La cantitatea folosita mi-au iesit 20 de mucenici.
- Dupa ce impartit aluatul, facut opturi, nu mai impletit din lipsa de timp dar si asa au iesit super. lasat la crescut aprox o ora, uns cu un ou batut amestecat cu 2 linguri de lapte.
- Se coc 20 min la 180 grade,sau pana capata o culoare aurie. uns cu un sirop facut din apa calduta amestecata cu miere si o lingurita de coaja de lamaie(sau portocala).
- Cantitatile sunt dupa gustul fiecaruia,in functie de cat de dulci doriti.La sfarsit presarat cu nuca macinata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!