Lamaile se spala bine si apoi se taie in jumatati pentru a fi stoarse.
Dupa ce ati stors toate lamaile, puneti sucul deoparte si va apucati de sirop.
Apa si zaharul se pun impreuna intr-o craticioara la foc mediu. Se amesteca din cand in cand pentru o topire mai eficienta a zaharului.
Dupa ce a inceput sa fiarba se mai lasa 2-3 min si apoi se ia de pe foc.
Lasati siropul rezultat sa se raceasca.
Cand siropul a ajuns la temperatura camerei atunci puteti adauga sucul de lamaie. Amestecati bine si concentratul vostru de limonada este gata. Nu va ramane decat sa-l diluati dupa preferinte cu apa plata, apa minerala sau sifon. Adaugam feliile de lamaie pentru decor si dam carafa la frigider.
In momentul servirii adaugam in carafa cuburi de gheata si decoram cu frunze de menta.
Comentarii (32):
Foarte buna... !!!!
Foarte gustos
Gussssssstoooooooooooossssss
Foarte buna
Foarte mult zahar, este o bautura pentru viitorii diabetici!
....
Execelent
Bunicel
Good
Bestiala