Tot in coji de oua putem face si cateva ''oua in aspic'' ,sau mai bine le zic racituri ca pe la noi;daca aveti musafiri la masa de sarbatori,precis o sa fie incantati.
Nu am poze pas cu pas acuma ,ca astea sunt de anul trecut si m-am gandit totusi sa le arat,poate cineva va vrea sa incerce,dar cand o sa le fac ,am sa atasez si cateva poze.
Avem nevoie de coji de oua ,asa cum am spus la cele de ciocolata.
Am facut asa:un piept de pui (nu prea mare ,depinde de cate vreti sa faceti),
2-3 morcovi ,ceapa ,telina,patrunjel,se fierb incet in 2 l de apa .
Cand au fiert ,se strecoara ,se pune usturoi zdrobit dupa gust ,sare ,se mai da un clocot si apoi se strecoara de doua ori .Se masoara cantitatea ramasa si la 1/2 l de supa se pune o gelatina (10g)dizolvata tot in putina supa din oala,deci la 1l -2 gelatine....
Carnea si legumele se taie bucatele mici ,se introduc in ou si se pune supa peste ele ,se lasa pana se intaresc si pe urma se decojesc .