Ou fiert moale în airfryer, rețeta fără greșeală pentru gătit perfect!
Pentru a însoți un fel de mâncare cu noodles sau pentru a face ouă Benedict pentru micul dejun, nimic mai bun decât ouăle fierte moi curgătoare :- ) Pentru aceasta, am găsit metoda supremă, gătirea în Airfryer! Și da, datorită circulației uniforme a aerului cald în Airfryer, ouăle tale vor fi gătite uniform, cu un albuș ferm și un gălbenuș încă lichid în centru. Rezultatul? Ouă fierte moi cu textura ideală! Nu ezitați să ne spuneți în comentarii dacă doriți să încercăm și alte metode de gătit ouă ↓↓
Ingrediente
Materiale
- Airfryer
- Bol
Preparare
Porniți Airfryer în modul „Airfry” la 180 de grade.
Puneți ouăle în tavă și programați gătitul pentru 5 minute.
Când sunt fierte, scufundăm ouăle într-un vas cu apă rece pentru câteva clipe și le curățăm delicat.
Și iată, ouăle tale fierte moi sunt gata pentru a fi savurate!
Observații
De unde știm dacă oul nostru este într-adevăr fiert moale?
Pentru ca un ou fiert moale să aibă succes, gălbenușul trebuie să curgă, iar albușul trebuie să fie moale.
Cum să cureți perfect ouăle fierte moi?
Important este să începi ușor, dacă vezi că coaja începe să se lipească de albuș, nu ezita sa treci oul sub apa rece în timp ce scoți coaja.
Pot fi păstrate ouăle fierte moi după gătire?
Absolut, le poți păstra la frigider aproximativ 24 de ore.
Nutriție
- Carbo: 0.4g
- Grăsimi: 5.2g
- Grăsimi sat.: 1.4g
- Proteine: 6.2g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 0.3g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2