Omletă irlandeză

Antreuri
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Cartofii se fierb în apă rece cu puțină sare. Se fierb cu tot cu coajă, deci trebuiesc spălați bine.
    Se fierb pentru 20 minute după care se lasă să se răcească.
    Se curăță de coajă și se zdrobesc.
  • Amestecăm cartofii cu gălbenușurile, ceapa verde tocată mărunt, brânza Cheddar rasă.
    Condimentăm cu sare și piper.
  • Într-un castron separat, batem bine albușurile spumă, după care se adaugă la amestecul de cartofi și se amestecă ușor cu o spatulă.
  • Topim untul într-o tigaie care poate fi dată și la cuptor.
    Adăugăm omleta și lasăm la foc mic pe aragaz pentru 3-4 minute.
    Apoi se dă la cuptor (încălzit în prealabil la 200 grade C) pentru 20-25 minute sau până se rumenește frumos deasupra.
  • Se servește imediat.
    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

Prenume

Cartofii trebuiesc spălați sau trebuie spalati? Unde ai invatat romaneste, la gura cortului?

abuz

anonymous

Merge de foame, altfel as arunca-o la porci!

abuz

Gina53

Nu poate fi dacat grozava.

abuz

anonymous

F.buna

abuz

mariana codea

Buna de buna

abuz

bordea_i2015

....una din variante .

abuz

anonymous

Ce rost mai are să o punem pe aragaz dacă tot o băgăm la cuptor17

abuz

anonymous

Prea mult timp pierdut pentru ce rezulta

abuz
  • pagina 1 / 2