Mancare traditionala irlandeza: colcannon
Ingrediente
6
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Cartofii se curata si se taie cuburi, se acopera cu apa, se pune putina sare si se dau la foc se lasa la fiert aproximativ 20 de minute .
- Intre timp, intr-o alta oala punem 2 l de apa la fiert. Cand aceasta fierbe adaugam varza o lasam la fiert intre 3-4 minute. Sitam varza si o punem deoparte.
- Ceapa verde se taie rondele: separam frunzele de miez varza si ceapa verde (frunze) se pun la blender .
- Apoi cartofii se iau de pe foc si se siteaza. Adaugam untul si amestecam. Incepem sa-i zdrobim zdravan si adaugam putin lapte pentru a omogeniza compozitia si pentru a-i da consistenta pufoasa.
- Adaugam varza/ceapa verde de la blender si miezul de ceapa ramas. Amestecam si verificam de sare si piper.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă