Cum să gătești un ou prăjit
Pregătiți chiflele, este vremea perfectă pentru ouă prăjite! Pentru că nu, nu este atât de ușor să reușești acest fel.
Ingrediente
1
Cost estimat: 0.26Euros€ (0.26€/porție)
Materiale
- o tigaie
Preparare
Preparare1 min
Gătire3 min
- Într-o tigaie la foc mediu, adăugați un strop de ulei de măsline sau puțin unt.
- Odată ce tigaia devine fierbinte, spargeți oul în ea și gătiți timp de 3 minute. Albușul se va coagula în jurul gălbenușului și va începe să se rumenească.
- După cele 3 minute, scoateți oul din tigaie cu o spatulă și bucurați-vă!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 207Kcal
- Carbo: 0.4g
- Grăsimi: 20.1g
- Grăsimi sat.: 3.4g
- Proteine: 6.2g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 0.3g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (65g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
O
Olympiachefmichelin,
18/07/2022
Cum sa gatesti un ou prajit? Reinterpretat. Eu fac ou prajit de 40 de ani. E felul principal de mincare in fiecare zi la micul dejun. Eu cred ca se face mai bine daca pui in tigaie o baie de ulei pina la nivelul oului iar oul il prajesti 5-10 minute pina se ard marginile si galbenusul e prajit tare. Apoi oul il maninci cu piine unsa cu unt. E reteta mea veche de secole si e imbatabila. Sa savurati cu placere aceasta reteta. Multumesc aplicatiei Petit Chef pt. sansa de a vedea o reteta de ou prajit.
am gătit această rețetă