Într-o tigaie la foc mediu, adăugați un strop de ulei de măsline sau puțin unt.
Odată ce tigaia devine fierbinte, spargeți oul în ea și gătiți timp de 3 minute. Albușul se va coagula în jurul gălbenușului și va începe să se rumenească.
După cele 3 minute, scoateți oul din tigaie cu o spatulă și bucurați-vă!
Cum sa gatesti un ou prajit? Reinterpretat. Eu fac ou prajit de 40 de ani. E felul principal de mincare in fiecare zi la micul dejun. Eu cred ca se face mai bine daca pui in tigaie o baie de ulei pina la nivelul oului iar oul il prajesti 5-10 minute pina se ard marginile si galbenusul e prajit tare. Apoi oul il maninci cu piine unsa cu unt. E reteta mea veche de secole si e imbatabila. Sa savurati cu placere aceasta reteta. Multumesc aplicatiei Petit Chef pt. sansa de a vedea o reteta de ou prajit.
Comentarii:
Cum sa gatesti un ou prajit? Reinterpretat. Eu fac ou prajit de 40 de ani. E felul principal de mincare in fiecare zi la micul dejun. Eu cred ca se face mai bine daca pui in tigaie o baie de ulei pina la nivelul oului iar oul il prajesti 5-10 minute pina se ard marginile si galbenusul e prajit tare. Apoi oul il maninci cu piine unsa cu unt. E reteta mea veche de secole si e imbatabila. Sa savurati cu placere aceasta reteta. Multumesc aplicatiei Petit Chef pt. sansa de a vedea o reteta de ou prajit.