Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga amestecul de carne tocata si condimenteaza. Lasa pe foc, pana scade zeama pe care o lasa carnea. Taie si ardei marunt si adauga-i peste carne.
Stinge cu pasta de tomate dizolvata in putina apa calduta. Cand carnea este fiarta si sosul scazut, se opreste focul.
Aluatul de foietaj se intinde si se taie forme rotunde, cu o forma bine ascutita. In mijloc se pune carnea preparata si se unge imprejur cu albus de ou.
Se aseaza alta forma deasupra, se apasa bine cu degetul de jur imprejur, se ung cu ou si se dau la cuptor iute. Marginea nu se unge cu ou, deoarece nu mai creste bine.
Comentarii:
Perfecta....am avut ceva probleme cu foaia de deasupra care a ramas un pic necoapta dedesupt. Data viitoare o intep inainte...
Am so incerc ca am aluat de foertaj si e usoara manopera!
Foarte buna super
Buna!
BUNA!
Super
Savuroase
Reţete delicioase şi deosebite pentru gustul fiecăruia.