Pasta de ardei capia si gogosari

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se scot cotoarele si se curata bine, apoi ii tocam fie prin robot, fie prin masina de carne. Intr-o oala cu fund dublu punem uleiul la incalzit.Adaugam ardeii si gogosarii tocati, sarea si zaharul.
- Fierbem cel putin 30 minute , amestecand sa nu se prinda.
- Spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.
- Punem sticlutele intr-o patura groasa, le acoperim bine,bine, si le lasam 24-48 ore.
- Le depozitam in loc uscat si racoros.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Coffoarteoarte bunmentariul tău:
am gătit această rețetă
anonymous
Bbbuuuuunnnnnăăăăăăăă
anonymous
Foarte buna reteta
anonymous
Foarte utila multumesc
anonymous
Am facut-o si eu ,e foarte buna
anonymous
Reteta excelenta, puteti sa o faceti cu toata increderea, am facutt-o anul trecut si a fost trasnet.Mioara
Punctează această reţetă