Pasta de ardei capia si gogosari

Pasta de ardei capia si gogosari
Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Se scot cotoarele si se curata bine, apoi ii tocam fie prin robot, fie prin masina de carne. Intr-o oala cu fund dublu punem uleiul la incalzit.Adaugam ardeii si gogosarii tocati, sarea si zaharul.
  • Fierbem cel putin 30 minute , amestecand sa nu se prinda.
  • Spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.
  • Punem sticlutele intr-o patura groasa, le acoperim bine,bine, si le lasam 24-48 ore.
  • Le depozitam in loc uscat si racoros.

Punctează această reţetă

gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Coffoarteoarte bunmentariul tău:

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bbbuuuuunnnnnăăăăăăăă

abuz

anonymous

Foarte buna reteta

abuz

anonymous

Foarte utila multumesc

abuz

anonymous

Am facut-o si eu ,e foarte buna

abuz

anonymous

Reteta excelenta, puteti sa o faceti cu toata increderea, am facutt-o anul trecut si a fost trasnet.Mioara

abuz