Branzoici cu telemea
Se face un aluat din toate ingredientele,apoi se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald,iar apoi branzoicile gata umplute se dau la cuptor pana cand se rumenesc usor.
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se bate galbenusul de ou cu zaharul.
- Se adauga faina ,sarea ,coaja rasa e lamaie si drojdia inmuiata in lapte caldut.
- Apoi se framanta cu lapte,pana ce coca devine solida.
- Se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald.
- Se imparte aluatul in 9 parti egale ,se intind foi de aluat.
- Puteti sa umpleti branzoicile cu ce doriti eu am pus telemea .Cu o pensula ungeti suprafata branzoicilor cu galbenus de ou.
- Se dau la cuptor ,la foc mic ,circa 20-30 minute.
Pofta buna!!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

ciobanu_t2013
Da ex
anonymous
Super buna !!!
anonymous
Vreau si eu un "branzoic"!
Punctează această reţetă