Branzoici cu telemea

Altele
Ușor
50 min

Se face un aluat din toate ingredientele,apoi se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald,iar apoi branzoicile gata umplute se dau la cuptor pana cand se rumenesc usor.

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se bate galbenusul de ou cu zaharul.
  • Se adauga faina ,sarea ,coaja rasa e lamaie si drojdia inmuiata in lapte caldut.
  • Apoi se framanta cu lapte,pana ce coca devine solida.
  • Se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald.
  • Se imparte aluatul in 9 parti egale ,se intind foi de aluat.
  • Puteti sa umpleti branzoicile cu ce doriti eu am pus telemea .Cu o pensula ungeti suprafata branzoicilor cu galbenus de ou.
  • Se dau la cuptor ,la foc mic ,circa 20-30 minute.
    Pofta buna!!!!

Punctează această reţetă

CCris92

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

ciobanu_t2013

ciobanu_t2013

Da ex

abuz

anonymous

Super buna !!!

abuz

anonymous

Vreau si eu un "branzoic"!

abuz