Faux-mage cu usturoi proaspăt și ierburi (brânză vegană făcută din soia!)
votează acum
Pentru a întinde pe pâine prăjită sau pentru ați orna ciupercile.Aaceasta faux-mage făcut din iaurt de soia te va surprinde la fel de mult pe cât te va încânta! Aici nicio urmă de lactoză.Singurul lucru de știut înainte de a face această brânză de legume este timpul de odihnă de aproximativ 24 de ore pentru a obține o textură perfectă. În rest, vă lăsăm să urmați pașii detaliați mai jos ↓ ↓
Ingrediente
20
Materiale
- 2 bucăți de tifon
- 1 strecurătoare
- 1 bol de salată
- castron
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare24 ore
- Într-un bol, amestecați toate ingredientele.
- Puneți o strecurătoare într-un castron de salată. Asigurați-vă că există un spațiu între strecurătoare și bol pentru ca preparatul să se scurgă bine.
Observații
Cât timp se păstrează această brânză vegană?
O poți pastra timp de 4 zile intr-o cutie ermetică la frigider.
Se pot folosi și alte iaurturi pe bază de plante?
Din pacate nu, doar laptele de soia este singurul care are capacitatea de a "coagula" precum iaurturile facute din lapte animal.
Această rețetă poate fi făcută cu iaurturi din lapte animal?
Da, nicio problema !
Cum îmi pot aroma brânza vegană?
Puteți adăuga șalotă sau înlocuiți arpagicul cu pătrunjel, de exemplu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!