Faux-mage cu usturoi proaspăt și ierburi (brânză vegană făcută din soia!)

votează acum
Acompaniamente
Foarte ușor
24 h 5 m

Pentru a întinde pe pâine prăjită sau pentru ați orna ciupercile.Aaceasta faux-mage făcut din iaurt de soia te va surprinde la fel de mult pe cât te va încânta! Aici nicio urmă de lactoză.Singurul lucru de știut înainte de a face această brânză de legume este timpul de odihnă de aproximativ 24 de ore pentru a obține o textură perfectă. În rest, vă lăsăm să urmați pașii detaliați mai jos ↓ ↓

Ingrediente

20

Materiale

  • 2 bucăți de tifon
  • 1 strecurătoare
  • 1 bol de salată
  • castron

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare24 ore
  • Într-un bol, amestecați toate ingredientele.
  • Puneți o strecurătoare într-un castron de salată. Asigurați-vă că există un spațiu între strecurătoare și bol pentru ca preparatul să se scurgă bine.

Punctează această reţetă

Observații

Cât timp se păstrează această brânză vegană?

O poți pastra timp de 4 zile intr-o cutie ermetică la frigider.

Se pot folosi și alte iaurturi pe bază de plante?

Din pacate nu, doar laptele de soia este singurul care are capacitatea de a "coagula" precum iaurturile facute din lapte animal.

Această rețetă poate fi făcută cu iaurturi din lapte animal?

Da, nicio problema !

Cum îmi pot aroma brânza vegană?

Puteți adăuga șalotă sau înlocuiți arpagicul cu pătrunjel, de exemplu.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: