in ciclul "de-ale mamelor"sau cum pierzi 3 nopti la rind din cauza unor gilci rebele:) am ajuns sa ma odihnesc in sfirsit noaptea trecuta,cu febra sub control ...asa ca azi e o perfecta pentru o dulce leneveala... micul dejun simplu,o cana cu lapte(sau c
V-i s-a intamplat sa aveti ceva mere care vezi ca au inceput sa se paleasca? Bine mi-e asta m-i s-a intamplat, si ce sa fac cu ele? Nu vru-iam sa fac ceva care sa contina multe grasimi deci vru-iam ceva simplu si bun, si am cautat prin cartile mele, si am
Niciodata n-am sa uit cat de bun imi parea porumbul fiert sau copt pe jar la tara la bunici. Desigur ca si acum mananc cand apuc, numai ca nu-mi este chiar la indemana. Sincer, pana sa nu-mi spuna un coleg (stie el care, tk. Georgiana) ca sotia lui face p
Sau cum sa o aburesti sa-ti faca de mancare... Pai pune Iv ostentativ mana pe mop si ma intreaba: "Nu-mi faci ceva de mancare?". Traducere: "Nu te simti si tu sa pui mana pe ceva, nu vezi ca eu sterg pe jos, aspir, spal vase, imping vagoane?!". Asa ca
Prietena mea, Sanda, zicea acum cateva zile: '' Vreti sa stiti ce a gatit azi cici-gastronomul? Cartofi cu ludaie, la cuptor. Pana aici dietetic, dar cum matzul lui pestritz are nevoie de pterodactil? continuarea ,,dupa publicitate?. So: se
Pentru copii sunt delicii atractive care reprezinta un motiv extraordinar de bucurie. LEBEDE CU CREMA DE BRANZA (pt cca 40 bucati) Pt aluatul oparit (o cescuta de ulei, doua de apa, doua de faina, sare si 4-5 oua in functie de marime). Acestea se toarn
Va salut cu drag dupa ceva vreme. Astazi va prezint o reteta foarte rapida, foarte apreciata si destul de raspandita aici pe meleagurile noastre: piadine. Piadine -le sunt foarte ieftine aici si se gasesc pe toate drumurile. Ele se umplu cu sunca, prosci
Ingrediente:
500 g piept de pui fara os
sare
piper alb
unt
4 felii mari de paine prajita
4 frunze de salata
crema de branza
2 oua fierte
1-2 fire de usturoi verde
o lingura de ulei masline
Mod de preparare:
Pieptul de pui se cur??? de pieli?e, se por?
Reteta Blatului de tort P andispanul
Denumirea vine de la ?pain d Espagne
Modul de preparare a blatului de tort ( pandispanului)
Se separa albusurile de galbenusuri, spargînd fiecare ou pe o farfurioara si apoi dese