Ingrediente: cepe mari taiate inele groase, 1 / 2 cea?c? bere neagr?, 1 / 2 can? de ap? minerala, o lingur? ulei, 1 albu?, 1 / 2 linguri?? boia de ardei, piper, 1 linguri?? de sare de mare, 1 can? de f?in?, 1 / 4 linguri?? boabe de mu?tar macinate, 1 / 2 linguri?? pulbere de ceap?, ulei pentru prajit. Se toarn? berea ?i apa într-un castron de mixer sau blender. Punem piper, mustar, sare, alte condimente dorite si uleiul. Amestecam pana se omogenizeaza, adaug?m f?ina si o incorporam usor cu lingura. Sa fie ca un aluat de clatite; daca e nevoie, mai punem apa. La sfarsit punem albusul batut spuma. Separam inelele de ceapa. Scufundam cate unul într-o cantitate mic? de lapte, timp de 10 de minute, apoi se cufunda în aluat. Le pr?jim in mai mult ulei fierbinte pe ambele parti, pana se fac aurii, usor spre brun. Le scoatem pe suport de hartie.
Alte variante de aluat: * 1 cana amidon, o cana f?in?, un praf de copt, sare, 1 ou, o cana apa rece, 2 linguri ulei. * 1 Cana f?in?, 1 / 2 cana f?in? de porumb, 2 ou?, sare si piper, condimente. * o cana si jumatate f?in?, sare, praf de copt, o cana bere, 3 ou?. Iata si o demonstratie video:
Comentarii:
Reteta e plina de semne de intrebare? Ma intreb si eu, de ce?