Petitchef

Inele de ceapa

Inele de ceapa Ingrediente: cepe mari taiate inele groase, 1 / 2 cea?c? bere neagr?, 1 / 2 can? de ap? minerala, o lingur? ulei, 1 albu?, 1 / 2 linguri?? boia de ardei, piper, 1 linguri?? de sare de mare, 1 can? de f?in?, 1 / 4 linguri?? boabe de mu?tar macinate, 1 / 2 linguri?? pulbere de ceap?, ulei pentru prajit.
Se toarn? berea ?i apa într-un castron de mixer sau blender. Punem piper, mustar, sare, alte condimente dorite si uleiul. Amestecam pana se omogenizeaza, adaug?m f?ina si o incorporam usor cu lingura. Sa fie ca un aluat de clatite; daca e nevoie, mai punem apa.
La sfarsit punem albusul batut spuma.
Separam inelele de ceapa. Scufundam cate unul într-o cantitate mic? de lapte, timp de 10 de minute, apoi se cufunda în aluat. Le pr?jim in mai mult ulei fierbinte pe ambele parti, pana se fac aurii, usor spre brun.
Le scoatem pe suport de hartie.

Alte variante de aluat:
* 1 cana amidon, o cana f?in?, un praf de copt, sare, 1 ou, o cana apa rece, 2 linguri ulei.
* 1 Cana f?in?, 1 / 2 cana f?in? de porumb, 2 ou?, sare si piper, condimente.
* o cana si jumatate f?in?, sare, praf de copt, o cana bere, 3 ou?.
Iata si o demonstratie video:







Comentarii:

30/11/2017

Reteta e plina de semne de intrebare? Ma intreb si eu, de ce?

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează