Prajitura de vis

Prajitura de vis
Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Blat:

Glazura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Blatul:
    Se separa ouale si se bat albusurile cu sare.Galbenusurile se bat cu zahar si se adauga faina ,praful de copt,cacao amestecate cu nuca macinata.Se incorporeaza cu atentie albusul.Compozitia se aseaza intr-o tava normala tapetata cu ulei si faina si se coace cca 20 min.Dupa ce s-a racit se taie blatul in doua.
    Crema:
    Se bat galbenusurile cu zaharul praf si vanilinat si se adauga branza de vaci ,iaurtul,stafidele ,coaja de lamaie,esenta de rom,smantana si gelatina(dupa ce se dizolvat)se da la rece;cand incepe sa se raceasca,se adauga frisca batuta si cappucino.Se umple blatul cu crema.
    Glazura:
    Se topesc separat cele 2 feluri de ciocolata,in bain-marin.Se aseaza pe suprafata prajituri ciocolata cu cafea,se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se orneaza cu ciocolata alba

Punctează această reţetă

raresul25 raresul25

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Cia mai deliciosa prajitura pe care am mancato

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Mamamia

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Scumpa

abuz

anonymous

Super de bine arata am sa o incerc si ieu

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Exact asa ceva mi-am dorit,merci

abuz

anonymous

Foarte buna.

abuz

anonymous

F.bun

abuz
  • pagina 1 / 2