Prajitura de vis

Ingrediente
6
Blat:
Glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Blatul:
Se separa ouale si se bat albusurile cu sare.Galbenusurile se bat cu zahar si se adauga faina ,praful de copt,cacao amestecate cu nuca macinata.Se incorporeaza cu atentie albusul.Compozitia se aseaza intr-o tava normala tapetata cu ulei si faina si se coace cca 20 min.Dupa ce s-a racit se taie blatul in doua.
Crema:
Se bat galbenusurile cu zaharul praf si vanilinat si se adauga branza de vaci ,iaurtul,stafidele ,coaja de lamaie,esenta de rom,smantana si gelatina(dupa ce se dizolvat)se da la rece;cand incepe sa se raceasca,se adauga frisca batuta si cappucino.Se umple blatul cu crema.
Glazura:
Se topesc separat cele 2 feluri de ciocolata,in bain-marin.Se aseaza pe suprafata prajituri ciocolata cu cafea,se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se orneaza cu ciocolata alba
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cia mai deliciosa prajitura pe care am mancato
anonymous
Delicioasa
anonymous
Mamamia
anonymous
Delicioasa
anonymous
Scumpa
anonymous
Super de bine arata am sa o incerc si ieu
anonymous
Imi place
anonymous
Exact asa ceva mi-am dorit,merci
anonymous
Foarte buna.
anonymous
F.bun
Punctează această reţetă