Crema de zahar ars fara coacere

Crema de zahar ars fara coacere
Desert
15 porții
Ușor
4 h 40 m

:)


Ingrediente

15

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire4 ore

Observații

Se poate adauga si esenta de rom sau zahar vanilinat dupa preferinta fiecaruia.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

08/12/2016

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Multumesc

09/12/2016

Foaarte interesanta

(0) (0) abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Multumesc

08/12/2016

Cum adica SE HIDRATEAZA GELATINA??????

(0) (0) abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Adica se pune intr-un bol micut si se acopera cu apa apoi se lasa 10 minute si se poate folosi

08/12/2016

Ar putea fi buna, nu are ce sa strice. O voi incerca !

(0) (0) abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Sper sa-ti placa

08/12/2016

Este mai sanatoasa aceea care se coace,caci nu are gelatina.

(0) (0) abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Nu e adevarat, gelatina nu dauneaza cu nimic

08/12/2016

Fara oua???

(0) (0) abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Da, din moment ce e fara coacere

08/12/2016

Un jeleu !!! ce " crema de zahar ars " ????!!!!!

(0) (0) abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Inainte sa vorbesti documenteaza-te caci jeleul se face in alt fel....indivia asta, ce face din oameni




+