Petitchef

Crema de zahar ars fara coacere

:)

Desert
15 porții
40 min
4 ore
Ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se caramelizează zahărul.
  • Se adaugă laptele și se fierbe până se topește caramelul.
  • Se hidratează gelatina și se adaugă în compoziția rece.
  • Se lasă la frigider 3-4 ore.

Observații:

Se poate adauga si esenta de rom sau zahar vanilinat dupa preferinta fiecaruia.



Întrebări:




Comentarii:

08/12/2016

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Multumesc

09/12/2016

Foaarte interesanta

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Multumesc

08/12/2016

Cum adica SE HIDRATEAZA GELATINA??????

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Adica se pune intr-un bol micut si se acopera cu apa apoi se lasa 10 minute si se poate folosi

08/12/2016

Ar putea fi buna, nu are ce sa strice. O voi incerca !

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Sper sa-ti placa

08/12/2016

Este mai sanatoasa aceea care se coace,caci nu are gelatina.

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Nu e adevarat, gelatina nu dauneaza cu nimic

08/12/2016

Fara oua???

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Da, din moment ce e fara coacere

08/12/2016

Un jeleu !!! ce " crema de zahar ars " ????!!!!!

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Inainte sa vorbesti documenteaza-te caci jeleul se face in alt fel....indivia asta, ce face din oameni


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cremă de migdale - rețeta ușoară
Cremă de migdale - rețeta ușoară
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Cremă frankenstein pentru halloween
Cremă frankenstein pentru halloween
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează