CHEFAL LA CUPTOR (BAKED MULLET)

CHEFAL LA CUPTOR (BAKED MULLET)

Zilele trecute am cumparat de la piata un peste din familia chefalului,banuiesc a fi varianta cu "capul mare", pe care l-am pregatit in cel mai simplu mod:l-am frecat pe toate partile cu un amestec de 3 lingurite ulei de masline,1 lingurita de sare,rasa,1/2 lingurita de piperproaspat risnit(varianta mozaic),3 lingurite de ierburi de Provencesi l-am umplut cu felii de rosii si lamiie(mi-au trebuit 1 rosie si 1 lamiie).si dupa ce l-am tinut la rece vreo 2 ore l-am plasat in cuptorul VITA COOKpentru 25-30 de minute,la 175 grade.de vreo 3 ori am ridicat capacul si l-am mai pensulat cu amestecul din tava(pielea bietului chefal a cam crapat,de necaz sau de temperatura,oare?).intre timp am pregatit si garnitura,am spalat citiva cartofi noi si i-am facut la aburi,cca 20 minute.dupa care i-am perpelit 5 minute in 2 linguri de masline ,in prealabil fiind morfoliti si ei cu ceva ierburi de Provence ,sare si piper.
aranjam totul intr-un platou,decoram cu frunzulite verzi, gata prinzul,va invit la masa!
enjoy!


A ALISON'S TRIALS

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunnn

abuz

anonymous

Sanatoasa treaba

abuz

anonymous

Tres bonne

abuz

anonymous

BUNNNNNNNNNNNNNN

abuz

anonymous

Probez si eu asera am prins cateva kilograme undeva in italia este un peste bun pentu noi romani se prinde usor

abuz

anonymous

Simpla si totusi savuroasa

abuz