Petitchef

ARIPIOARE LA CAPAC

ARIPIOARE LA CAPAC Nu-i nicio smecherie ... sunt atat de simple si ataaaaaaaaaaaat de bune, incat ma intreb daca voi mai prepara de acum puiul in alt mod !!!!
Teo, din nou, MULTUMESC!!!

Am luat un capac (de la oala de 8 litri, singurul de metal pe care il am ... dar promit ca voi mai lua o oala cu capac :))) ) si am asezat frumos aripioarele pe el. Am condimentat bine, am asezat capacul peste o cratita umpluta pe jumatate cu apa, am asezat peste aripioare cateva cubulete mici de unt si am turnat o cana de apa peste ele.
Am dat totul la cuptor la foc moderat.
Am trecut toate experientele pe car ti le ofera o reteta noua :)) : untul a crus de pe aripioare pe capac, de pe capac in cuptor ...:)))
Dar a meritat, e cel mai bun pui pe care l-am mancat vreodata!!!









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează