Punga magica
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.43Euros€ (0.36€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- In punga magica gasiti in partea mai mare un amestec de condimente iar in partea mai mica punga care are lipita pe ea un plastic cu care se leaga punga dupa ce se umple cu bunatati, trebuie sa deslipiti actipildul cu Knorr si puteti folosi punga si "legatoarea".
- Se curata cartofi, se taie ca la mancare de cartofi, se pun in punguta care o gasiti in plicul cu punga magica, se adauga si carnea.
Dupa ce pus carnea si cartofi in punga turnam condimentele peste. - Apoi cu mana amestecam usor sa nu rupem punga tot continutul pungi pana se condimenteaza tot.
Asa o sa arate la final.
Se leaga punga cu plasticul acela albastru, la maxim, trebuie sa fie strans pana la ultuima gaura.
Se aseaza punga intr-o tava neunsa, simpla . - Apoi cu o scobitoare se inteapa in mai multe locuri.
Dupa 25-30 minute totul este gata.
Cand se taie punga sa aveti mare grija la aburi.
Se rastoarna totul intr-un castron mai mare si se serveste fiecare cu cat doreste. - Va spun foarte sincer ca se face foarte repede, nu trebuie sa stai langa cuptor, bagi punga la cuptor si dupa 25-30 minute, depinde cat de crocant doriti sa fie scoateti punga si mancati o bunatate de cartofi cu carne.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 65Kcal
- Carbo: 7.5g
- Grăsimi: 0.5g
- Grăsimi sat.: 0.2g
- Proteine: 7.3g
- Fibre: 0.6g
- Zahăr: 0.7g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (63g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Marin
Ok
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun !
anonymous
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bun
anonymous
Nice stuff ,
anonymous
Buna buna
anonymous
Super!
anonymous
Abia astept sa o incerc. sotul meu va veni lihnit, si plin de nerabdare sa afle ce am mai facut de papa,eu o sa folosesc carne de porc in loc de pui, si reteta de la cartofi la punga cu rozmarin, de la firma.......ca sa nu facem reclama. Multumesc.
anonymous
Fff bun
anonymous
Suuuuuper
Punctează această reţetă