Cum să gătești sparanghelul?

votează acum
Cum să gătești sparanghelul?
Antreuri
2 porții
Foarte ușor
15 min
40 Kcal

Primăvara a adus cu ea o legumă grozavă: sparanghelul. Crocant și gustos, poate fi savurat în salate, risotto, gratinat și multe alte feluri. Vă împărtășim toate sfaturile noastre pentru a găti sparanghelul perfect!


Ingrediente

2
Cost estimat: 0.4 (0.2€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min

Observații

-Cum să gătești sparanghelul într-o tigaie?

Puneți un strop de ulei de măsline sau un pic de unt într-o tigaie, adăugați sparanghelul și rumeniți-l timp de aproximativ zece minute la foc mic, amestecând regulat.

-Sparanghelul trebuie curățat de coajă?

În ceea ce privește sparanghelul verde, nu este necesara curățarea de coajă deoarece este mai fraged decât sparanghelul alb care trebuie curățat de coajă înainte de a fi gătit.

-Ce sos să însoțească sparanghelul?

Mai multe sosuri pot merge foarte bine cu sparanghelul, precum sosul mousseline, sosul vinaigrette, sosul olandez și multe altele.
Se poate mânca și cu un strop de ulei de măsline și sare de mare, un răsfăț!

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 40Kcal
  • Carbo: 5g
  • Grăsimi: 0.9g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 2.7g
  • Fibre: 4.8g
  • Zahăr: 5g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (201g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+