Chipsuri de cartofi dulci

Chipsuri de cartofi dulci
Altele
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Se piseaza intr-o piua ardeii iuti, apoi se amesteca cu sare si ienibahar. Se curata cartofii si se spala. Se pun in apa rece, cu cuburi de gheata, si se racesc circa 30 de minute, se scurg si se sterg prin tamponare cu prosoape de hartie.
  • Se taie in jumatate, pe lungime. Se feliaza apoi cat se poate de subtire.
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si adanca. Se prajesc feliutele de cartofi in transe, 1-2 minute, pana ce sunt crocanti. Se scot cu o spumiera si se scurg pe prosoape de hartie. Se lasa sa se raceasca.
  • Se presara cu mixtura de condimente si se servesc.

Punctează această reţetă

Radu PopoviciRadu Popovici

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Deliciosssss

am gătit această rețetă
abuz

danuta2004

O sa incerc sa fac asta pare delicios

abuz

anonymous

Super !!!

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super si merge cu bere buna.

abuz

anonymous

Cat ulei acesta dauneaza grav sanatatii si poate produce substante cancerigene

abuz

anonymous

Delicioasa mancare

abuz