As dori raspuns scris pe adresa de e-mail. Multumesc.
De pofticiosul, Adăugat 11/04/2015, 10:33
1 răspuns(uri)
Ingrediente :
- lapte praft
- unt
- zahar
- cacao
- esenta rom
- nunci
Etapa 1: Apa si zaharul le punem la foc si le lasam sa fiarba cat sa scada un pic.
Etapa 2: Adaugam cacaoa si lasam sa fiarba pana incepe sa faca bule deasupra.
Etapa 3: Luam vasul de pe foc si adaugam untul, amestecam pana se topeste, dupa care adaugam laptele praf si nuca taiata.
Etapa 4: E recomandat sa nu punem tot laptele praf deodata.
Lasam cateva linguri de lapte deoparte pana omogenizam bine si vedem consistenta amestecului. Amestecul sa nu iasa foarte tare, ca sa il putem intinde in tava.
Etapa 5: Amestecul obtinut il intindem uniform intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Lasam ciocolata la frigider pana incepe sa se intareasca, o portionam, apoi o bagam iar la frigider.