Cum se pregateste ciocolata de casa

As dori raspuns scris pe adresa de e-mail. Multumesc.
Adăugat 11/04/2015, 10:33:00

Ingrediente :
- lapte praft
- unt
- zahar
- cacao
- esenta rom
- nunci
Etapa 1: Apa si zaharul le punem la
foc si le lasam sa fiarba cat sa
scada un pic.
Etapa 2: Adaugam cacaoa si lasam sa
fiarba pana incepe sa faca bule
deasupra.
Etapa 3: Luam vasul de pe foc si
adaugam untul, amestecam pana se
topeste, dupa care adaugam laptele
praf si nuca taiata.
Etapa 4: E recomandat sa nu punem
tot laptele praf deodata.
Lasam cateva linguri de lapte
deoparte pana omogenizam bine si
vedem consistenta amestecului.
Amestecul sa nu iasa foarte tare, ca
sa il putem intinde in tava.
Etapa 5: Amestecul obtinut il
intindem uniform intr-o tava
tapetata cu hartie de copt.
Lasam ciocolata la frigider pana
incepe sa se intareasca, o
portionam, apoi o bagam iar la
frigider.
Link: http://www.petitchef.
ro/retete/desert/ciocolata-de-casa-f
id-1493463