Rondele de cartofi la cuptor

Ingrediente
Sare, dup? gust
Piper negru, dup? gust
Boia de ardei, dup? gust
1 / 3 can? mozzarella
5 felii de kaiser (bacon), t?iate cuburi ?i pr?jite
oregano
Ceapa verde ( merge ?i ca garnitur? , dac? dori?i)
Smântân? pentru servire
1. Înc?lzi?i cuptorul la 180.
2. Sp?la?i ?i cur??a?i cartofii bine de tot. T?ia?i cartofii în felii de 1,5-2 cm grosime.

3. Pune?i cartofii pe foaia de copt uns? cu unt ?i u?or asezona?i fiecare parte cu sare, piper negru, boia de ardei ?i da-?i la cuptorul preînc?lzit pentru 30 de minute.
4. Întoarce?i cartofii ?i pe cealalt? parte
5. Scoate?i tava din cuptor ?i a?eza?i deasupra fiec?rui cartof un vârf de cu?it de mozzarella, kaiser ?i ceap? verde pe partea de sus a fiec?rei rondele .
6.Reintroduce?i tava în cuptor ?i l?sa?i pân? când brânza este topit?, aproximativ 10 minute.
Se serve?te cu ceap? verde ?i smântân?, dac? dori?i.
Petrecere frumoasa !!!!

Bucataria familiei mele
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!