Pulpe de gasca cu morcovi

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Daca doriti o friptura picanta, lasati carnea la marinat in urmatorul sos:

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se condimenteaza bine carnea . Se inteapa pulpele pentru ca aromele sa invadeze carnea. Se prajesc putin in unt, pe fiecare parte.
  • Se adauga vinul; se acopera si se inabusa la cuptor 60 de minute, ungand carnea din cand in cand cu sos. A asezat frumos in vasul de lut.
  • Se curata morcovii si se taie cubulete. Se adauga impreuna cu supa si se mai lasa inca 15-20 de minute la cuptor. Se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se aranjeaza pulpele cu legumele pe un platou si se servesc fierbinti cu garnitura preferata.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F bun

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Cu morcov? Alta leguma, mai de Doamne-ajuta, n-ai gasit si tu? Si la final arata de parca a mai fost mancata o data!

abuz

John_

Vai mama lor cum arata! Smantana e taiata si totul seamana cu o varsatura! 4 pulpe=6 portii. Frumos! Gatire 30 min. dar la cuptor stau pulpele 80 min. Vai de capul tau mai Laura!

abuz

anonymous

Este f.f.f. buna. Merita sa incercati si voi.

abuz

anonymous

Buna,buna!!!...

abuz

anonymous

Minunata

abuz