Daca doriti o friptura picanta, lasati carnea la marinat in urmatorul sos:
Preparare
Se condimenteaza bine carnea . Se inteapa pulpele pentru ca aromele sa invadeze carnea. Se prajesc putin in unt, pe fiecare parte.
Se adauga vinul; se acopera si se inabusa la cuptor 60 de minute, ungand carnea din cand in cand cu sos. A asezat frumos in vasul de lut.
Se curata morcovii si se taie cubulete. Se adauga impreuna cu supa si se mai lasa inca 15-20 de minute la cuptor. Se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper.
Se aranjeaza pulpele cu legumele pe un platou si se servesc fierbinti cu garnitura preferata.
Vai mama lor cum arata! Smantana e taiata si totul seamana cu o varsatura! 4 pulpe=6 portii. Frumos! Gatire 30 min. dar la cuptor stau pulpele 80 min. Vai de capul tau mai Laura!
Comentarii:
F bun
Cu morcov? Alta leguma, mai de Doamne-ajuta, n-ai gasit si tu? Si la final arata de parca a mai fost mancata o data!
Vai mama lor cum arata! Smantana e taiata si totul seamana cu o varsatura! 4 pulpe=6 portii. Frumos! Gatire 30 min. dar la cuptor stau pulpele 80 min. Vai de capul tau mai Laura!
Este f.f.f. buna. Merita sa incercati si voi.
Buna,buna!!!...
Minunata