Gasca se spala si se usuca bine cu servete de bucatarie. Se asaza intr-o tava non-metalica. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se unge gasca cu ele. Se acopera si se lasa la frigider peste noapte. Cuptorul se preincalzeste la 220ºC.
Se scoate gasca din marinata. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 200ºC.
Se coace aproximativ 15 minute/450 g. In ultimele 10 minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca.
Gasca cu mere coapte si ceapaGasca cu sos dulce-acrisor de cireseAripioare de pui orientalePeste condimentat la cuptorMiel fript cu gutui.
Pulpe la gratar cu sos asiatic de pruneFriptura de gascaBiscuiti cu coacaze rosiiDovleac muratFriptura cu marinata ManhattanPui TikkaSomn in folieSarmale in foi de vitaTurnedou de vitaUmplutura pentru curcan cu smochine si castane.