File de porc cu usturoi si ghimbir

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Din toate ingredientele de mai sus, bine amestecate, se prepara o sos in care vom marina carnea pt cel putin 12 ore, ideal pt 24.
  • Carnea se curata bine de grasime si se aseaza intr-o punga mare de plastic.
  • Se toarna marinada peste carne in asa fel incat sa fie bine repartizata peste toate feliile, se pune punga pe o farfurie intinsa/tava si se da la frigider.
    Punga se intoarce din cand in cand.
  • Se incinge gratarul la temperatura medie-mare , se unge cu putina grasime si se pun frumos bucatile de carne. Se intorc la fiecare 5 minute sau pana temperatura interna atinge 155F (68C) cca 20 de minute cu totul.
  • Se lasa bine acoperite pt 10 minute si se servesc langa garnitura preferata.
AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Dana, 26/01/2020

Foarte bun!

(0) (0) abuz