Petitchef

Tort revelion 2011

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru blat :

Crema cu fructe:

Peste crema cu fructe am pus a doua crema:

Preparare

  • Se separa ouale,albusurile impreuna cu apa se bat spuma tare ,se adauga zaharul batand pana se incorporeaza tot,se pun galbenusurile ,apoi se pune faina ,praful de copt ,amidonul si nuca macinata amestecand usor cu lingura.
  • In forma rotunda cu diam de 26 cm ,am pus compozitia si am dat la cuptor 30 -35 de minute. Blatul rece se taie in doua .
  • Frisca se bate impreuna cu zaharul si vanilia,gelatina impreuna cu sucul se pun in cratita pe abur si cand e topita gelatina se amesteca cu fructele ,apoi cu frisca.
  • A pus o foaie din blat pe fundul unei cratite cu pereti mai inalti , de dimensiunea formei in care am copt blatul. A stropit blatul cu putin suc de fructe si a intins toata crema peste el.
  • E folosind frisca dulce nu a mai pus zahar ,cine foloseste frisca din smantana adauga zahar dupa gust la batere. A batut frisca ,am mixat putin branza mascarpone si am amestecato cu frisca,am topit si ciocolata si am puso in crema. Peste gelatina am pus cateva lg de apa si esenta de rom,a pus pe abur pana s-a topit si a amestecat cu crema .A intins compozitia peste crema de fructe si apoi a inchis cu al doilea blat ,a dat la rece cateva ore.
  • Dupa ce a pus tortul pe platou,l-a ornat cu o banda de ciocolata neagra si deasupra a pus pasta de zahar.
    Pentru banda am folosit fasie dintr-o punga de ambalat ,stiti ambalajul acela care are buline pronuntate si pe care ne place sa-l pocnim a taiat o fasie cat sa cuprinda tortul si de inaltimea tortului, a topit ciocolata si a intins peste banda de celofan,a lasat putin cat sa nu curga ciocolata si apoi a pus in jurul tortului.
  • Dupa cateva minute de pus la rece ,am desprins usor banda de celofan ,deasupra a acoperit cu pasta de zahar si am pus ornamentul. Si o feliuta pentru toti cu multumiri pentru ca sunteti alaturi de mine si ma vizitati in fiecare zi.

Rețete inrudite

YouTube

Tort iepuras


Poze

Tort revelion 2011
Tort revelion 2011 - poza 2
Tort revelion 2011 - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cum sa bei corect de Revelion Cum sa bei corect de Revelion Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează