Ouale se bat impreuna cu zaharul, mierea si un praf de sare. Se pune vasul pe foc la baine-marie si se fierbe pana la dizolvarea completa a zaharului, amestecand continuu. Se adauga bicarbonatul. Compozitia se va umfla considerabil, devenind ca o spuma.
Intr-un alt vas punem faina, apoi turnam putin cate putin compozitia de oua, amestecand continuu cu lingura. Trebuie sa obtinem o compozitie vascoasa, putin mai groasa decat cea de chec. Daca e prea fluida, se mai adauga faina.
Intr-o tava rotunda de tort tapetata cu hartie de copt, punem aluatul intinzandu-l cu mainile bine infainate. Se da tava la cuptor, la foc mare, pana se rumeneste. Se lasa la racit, se scutura bine de faina cu ajutorul unei pensule si se taie in 2.
Crema: Smantana rece se mixeaza pana incepe sa faca basicute la suprafata. Problema mea a fost ca smantana a fost foarte grasa, astfel incat s-a facut unt, in loc de frisca...
Se adauga zaharul si se mixeaza pana se intareste. Se poate adauga si un intaritor de frisca.A pus doua. Pt.decor am topit ciocolata cu putin unt si am turnat-o intr-o forma de frunzulite. Frunza cea mare si adevarata am spalat-o cu buretele si detergent de vase, am sters-o cu un prosop de hartie si am turnat ciocolata peste ea, acoperind-o.