Prajitura de ciocolata cu bilute de branza si cocos
Ingrediente
6
Bilute de branza si cocos:
Blat de ciocolata:
Glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Bilute de cocos:
Se amesteca toate ingredientele; se modeleaza cu mainile umezite bilute de marimea unei nuci . - Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt.
- Aluat:
Se despart ouale; se bat spuma albusurile praful de sare si zaharul. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecand usor dupa fiecare. Se incorporeaza ciocolata topita si-apoi faina, amidonul, praful de copt si cacaua. Se toarna compozitia rezultata deasupra bilelor de branza. - Se da la cuptor, la foc mediu -180 grade, pentru cca. 20-25 de minute.
- Se prepara glazura:
Se pun intr-un ibric toate ingredientele si se fierb la foc mic cateva minute, pana se ingroasa putin; se adauga apoi ciocolata rupta in bucatele si se tine totul pe foc pana cand se topeste ciocolata. Se toarna glazura deasupra prajiturii caldute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: