-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Fursecuri
-
Fursecuri cu nuci
-
Fursecuri cu fulgi de ovăz și curmale
Fursecuri cu fulgi de ovăz și curmale
Perfecte langa o cafeluta dimineata!
-
(4.7/5 - 55 voturi)
-
10
-
33
Preparare
-
Curmalele se toacă mărunt.
Nuca se macină.
Amestecăm untul (de la temperatura camerei) cu zahărul.
Adăugăm ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare.
Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea, apoi se adaugă câte puțin în compoziția de ouă.
Adăugăm laptele și amestecăm bine până la omogenizare.
Adăugăm nuca, curmalele și fulgii de ovăz.
Amestecăm bine după fiecare ingredient adăugat.
Se pun grămăjoare cu lingurița din compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se pun la 5 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii.
Se coc 12-15 min la 180 grade C.
Se vor lasă să se răcească în tavă sau pe un platou puse una lângă alta, nu le suprapunem pentru a nu se lipi.
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Sunt foarte bune eu, le fac saptaminal.
Sunt foarte bune
Excelent!!!
F interesanta !
Delicios.........
Gustosi.
Minunate fursecurile si, in plus, sanatoase!
Foarte buna
Misto am incercato si eu
Excelenta!