Fursecuri cu fulgi de ovăz și curmale

Fursecuri cu fulgi de ovăz și curmale
Desert
Foarte ușor
1 h 15 m

Perfecte langa o cafeluta dimineata!

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Curmalele se toacă mărunt.

    Nuca se macină.

    Amestecăm untul (de la temperatura camerei) cu zahărul.

    Adăugăm ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare.

    Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea, apoi se adaugă câte puțin în compoziția de ouă.

    Adăugăm laptele și amestecăm bine până la omogenizare.

    Adăugăm nuca, curmalele și fulgii de ovăz.

    Amestecăm bine după fiecare ingredient adăugat.

    Se pun grămăjoare cu lingurița din compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt.

    Se pun la 5 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii.

    Se coc 12-15 min la 180 grade C.

    Se vor lasă să se răcească în tavă sau pe un platou puse una lângă alta, nu le suprapunem pentru a nu se lipi.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sunt foarte bune eu, le fac saptaminal.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt foarte bune

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

F interesanta !

abuz

anonymous

Delicios.........

abuz

anonymous

Gustosi.

abuz

anonymous

Minunate fursecurile si, in plus, sanatoase!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Misto am incercato si eu

abuz

anonymous

Excelenta!

abuz