Bati albussurile spuma si adaugi 100g zahar. Continui sa bati amestecul foarte bine,pana se topeste zaharul. Adaugi macul si nuca de cocos .
Incorporezi toate ingredientele ,apoi presari2 linguri de faina in ploaie si omogenizezi.introduci tava in cuptor si coci prajitura la foc mic.
Asa se pregateste blatul
Asa pregatesti crema : Amesteci galbenusurile cu zaharul ramas,restu de faina ,laptele si zaharul vanilat.ingrosi amestecul pe baie de aburi,pana devine o ciulama .
O lasi sa se raceasca si incorporezi in ia margarina frecata spuma.
Mai intai asezi blatul,apoi intinzi jumatatea de crema ,dupa care aranjezi unul langa celalalt piscoturile inmuiate in putina cafea ,iar peste ele intinzi cu atentie cealalta parte de crema.
Deasupra torni glazura preagatita astfel : Fierbi intr-un vas asezat pe foc mic ,zaharul amestecat cu laptele, cacaua si margarina,pana da in clocot.
Torni glazura peste prajitura,iar pe deasupra presari un amestec din nuca de cocos si macul ramas.
Comentarii:
Bun