Ciocolata raw vegan

Desert
6 porții
Ușor
30 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, fara sa sarim insa peste cele la 40 de grade admise.
  • Restul ingredientelor, care sunt la temperatura camerei, se amesteca bine in robotul cu lama in S.
  • Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida. Le ungem cu putin ulei de migdale.
  • Cand este totul pregatit incorporam untul de cacao in compozitia din robot si amestecam pana devine totul omogen si de o consistenta mai tare, dar suficient de fluida, ca sa o putem turna in forme. Acesta este momentul in care trebuie sa ne miscam cu multa precizie si in mare viteza, deoarece ciocolata tinde sa se intareasca foarte repede.
  • Restul este floare la ureche. Se aplica ornamentele dorite: alune de padure, fulgi de migdale, etc. si se da la rece. Va las pe voi sa apreciati cum este. Eu am ramas fara cuvinte.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/03/2015

FOARTE BUNA RETETA!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
27/03/2015

Cred ca e minunata, dar avem atatea ingrediente mai greu de gasit.

(0) (0) abuz
23/03/2015

Delicioasa

(0) (0) abuz
04/12/2013

Fara cuvinre felicitari

(0) (0) abuz
24/10/2013

Excelent!

(0) (0) abuz
07/08/2013

Arata foarte bine

(0) (0) abuz



+