Vol-au-vent cu crema de branza

Aperitiv
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se intainde aluatul si se imparte in 5-6 patrate. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj.
  • Se taie pe doia laturi, o banda de 1 cm si se trece pe celelalte marguni. se repeta cu celelalte. Dar mai bine priviti in imagine.
  • Se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja.
  • Cand s-au racit se umplu cu crema de branza frecata cu smantana, si condimentata dupa gust. Jumatate se lasa alba si-n cealalta jumatate, se adauga pasta de boia . Cu ajutorul unul poche, se unple centru foietajelor.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun bun

abuz
nina46

nina46

GENIAL !!!!

abuz