Taboulé de conopida - 100% vegetarian

Antreuri
6 porții
Foarte ușor
20 min

Astazi la pranz incercati taboulé ... fara bulgur! O alternativa fara gluten si 100% legume! Bulgurul va fi inlocuit de conopida mixata :-) O reteta fara gatit si vegetariana, perfect de pus in cutii ermetice pentru a lua o lua la serviciu sau chiar la un picnic improvizat :-)

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 chopper

Preparare

  • Taboulé de conopida - 100% vegetarian - Preparare etapa 1Taiati conopida in bucati mici si puneti-o intr-un chopper
    Mixati in reprize pana obtineti boabe mici (daca mixati dintr-o singura miscare si pentru prea mult timp, conopida se poate incalzi si se va forma o pasta).
  • Taboulé de conopida - 100% vegetarian - Preparare etapa 2Puneti conopida amestecata intr-un castron.
    Taiati rosiile si castravetele in cuburi mici s adaugati-le la conopida.
    Taiati maslinele in felii, scoate samburii si puneti-le peste salata.
    Spalati, uscati si taiati frunzele de menta si puneti-le deasupra.
  • Taboulé de conopida - 100% vegetarian - Preparare etapa 3Adaugati ulei de masline si suc de lamaie si amestecati. Gata! Bon appétit !

Observații

Pentru o degustare optima, lasati taboulé sa stea in frigider timp de aproximativ 30 de minute, astfel incat aromele de menta, lamaie si ulei de masline sa fie preluate de legume.

Echipamente de gătit

blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Florica, 20/11/2019

VOI FACE SI EU , MI-A FACUT O POFTAAAA !! ARATA EXCELENT ! MULTUMESC PENTRU RETETA !

(0) (0) abuz
bella, 05/04/2019

Se numeste BURGOL/BURGUL . Ati scris gresit

(0) (0) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

In engleza da, in romaneste se numeste bulgur sau ghirca. Multumim de atentionare.