Sushi

Antreuri
8 porții
Ușor
15 h 15 m

Ingrediente

8

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 ore


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/07/2014

Nu intamplator se spune ca dureaza cca. 2 ani sa pricepi sa faci un orez sushi. Mie cam atat mi-a luat sa ajung sa inteleg si sa aleg un orez bun de sushi. Mai multe detatii pe facebook: atelieruldesushi. Multumesc!

(0) (0) abuz
02/03/2014

Este putin spus excelent! Am folosit si eu reteta doar ca am folosit si avovado! As manca dimineata ,la pranz si seara !

(0) (0) abuz
17/01/2013

E la moda dar nu-mi place.

(0) (0) abuz
17/01/2013

Orezul pentru sushi japonezi il folosesc fara sare, in felul acesta pune in evidenta gustul pestelui.
Fiind otetul de orez deja dulce nu este nevoie de a mai adauga zahar. Traiesc la Tokyo si cunosc foare bine retele originale.

(1) (0) abuz
30/11/2012

:>:> eu prefer sa fac sushi cutablita aia speciala din bambus

(0) (0) abuz
11/02/2012

Bien

(0) (0) abuz



+