Painici fara framantare - crocante si moi

Acompaniamente
12 porții
Foarte ușor
3 h 5 m
148 Kcal

Va sugeram sa faceti singuri aceste panici, iar avantajul acestei retete este ca nu necesita framantare, deci este mai rapid de realizat ;-) Urmati pasii nostri de pregatire si nu uitati sa ne spuneti parerea in comentarii.


Ingrediente

12
Cost estimat: 0.74 (0.06€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare2 h 10 m
Gătire25 min


Observații

Ce faina sa folosim pentru paine?
Toata faina care contine gluten este potrivita pentru aceste painici. Puteti utiliza T45 pentru a obtine paine alba sau, ca si aici, T80 pentru a obtine paine semi-integrala. Puteti face, de asemenea, un amestec de faina: 400 g de faina de grau si 100 g de secara, spelta sau faina de hrisca pentru a da aroma aluatului. Faina predominanta ar trebui sa ramana faina de grau.

Care este echivalentul drojdie proaspata / drojdie uscata?
Aici, echivalentul in drojdie proaspata este de 20 gr.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 148Kcal
  • Carbo: 29.6g
  • Grăsimi: 0.5g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 5g
  • Fibre: 1.6g
  • Zahăr: 1.2g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (74g)

Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+