Cum se prepara un biftec ca la carte?

Imi puteti spune cum se prepara un biftec ca la carte? Exact ce tip de carne trebuie... ?
Adăugat 12/03/2015, 15:27:48
Trebuie carne de vita , NU DE VITEL,
ESTE APOASA, pulpa de foarte buna
calitate;se cumpara cca 7o grame de
fiecare portie;se pune in
mixer:carnea cubulete, unul -doua
galbenuse,una doua nuci de unt,sare,
piper. Cind este foarte bine
omogenizata se fac portiile.
Separat se taie 1-2 cepe de portie
,marunt.
Se aranjeaza astfel: pe o farfurie
mare se aseaza ceapa taiata ,in
forma unui cerc. In cerc se pune
portia de carne aranjata tip coaja
de nuca. in scobitura se pune un
galbenus de ou proaspat, Pe marginea
carnii se pun bucatele de unt , cu
mina, ca se lucreaza mai usor.
Separat se face un sos de rosii (un
pic de ulei de masline, rosii taiate
marunt, ardei iute) care sa dau un
clocot si se serveste rece.
Se maninca doar cu furculita,
amestecind pe o felie de piine
prajita cite un pic de:unt,carne
,galbenus, ceapa, sos de rosii.
nu uitam o tuica buna la inceput si
apoi vin rosu sec.
NU FOLOSITI NICIODATA SOSURILE DIN
COMERT SI IN SPECIAL CELE DULCI

Clar muschi de vita sau de vitel
De floric1978 , 18/03/2015, 10:00 (0) (0)Muschi de vita
De anci , 18/03/2015, 09:04 (0) (0)