Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Danstefanita

Pastrama este uscata si afumata

De danstefanita,
Adăugat 15/09/2015, 04:17:00
C

Puneti carnea cu min 24 ore inainte de preparare intr-un bait preparat dupa gust: vin negru, usturoi, ceapa, cimbru, foi dafin....si ce va mai place din ierburi si condimente. Intoarceti carnea la cateva ore pentru a fi patrunsa bine. Puteti adauga si zeama de lamaie.
Cert este ca structura fibriasa a carnii se inmoaie si produsul devine fraged, plus aromele care patrund in carne.
Pofta mare,
Cornelius

De Cornelius , 10/03/2017, 08:55 (2)   (0)

floric1978

Un bait bun si/sau batere cu un ciocan de carne sau dispozitiv din ala care inteapa carnea.

De floric1978 , 09/06/2016, 10:11 (1)   (0)