Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Pastrama este uscata si afumata
De danstefanita,
Adăugat 15/09/2015, 04:17:00
Adăugat 15/09/2015, 04:17:00
C
Puneti carnea cu min 24 ore inainte
de preparare intr-un bait preparat
dupa gust: vin negru, usturoi,
ceapa, cimbru, foi dafin....si ce va
mai place din ierburi si condimente.
Intoarceti carnea la cateva ore
pentru a fi patrunsa bine. Puteti
adauga si zeama de lamaie.
Cert este ca structura fibriasa a
carnii se inmoaie si produsul devine
fraged, plus aromele care patrund in
carne.
Pofta mare,
Cornelius

Un bait bun si/sau batere cu un ciocan de carne sau dispozitiv din ala care inteapa carnea.
De floric1978 , 09/06/2016, 10:11 (1) (0)