Palmieri din foietaj
Cu doar 2 ingrediente (aluat de foietaj si zahar) urmati pas cu pas reteta noastra care va atrage atat tineri, cat si varstnici! Poate fi o gustare, un desert, se poate servi la ceai sau cafea.
Ingrediente
15
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
Desfaceti aluatul de foietaj. Presarati jumatate din cantitatea de zahar pe el. Apasati cu mainile ca zaharul sa se lipeasca bine.
Intoarceati aluatul si repetati procesul.
Rulati aluatul pana la jumatate, apoi rulati si cealalalta jumatate, astfel incat cele 2 margini rulate sa se intalneasca la jumatate.Puneti in congelator timp de 15 minute.
Dupa15 minute, scoate si taiati felii de aproximativ 1 cm si le aranjati-le pe o foaie de copt.
Coaceti 20 minute la 180°C.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C