Palmieri din foietaj

Gustări
Foarte ușor
50 min

Cu doar 2 ingrediente (aluat de foietaj si zahar) urmati pas cu pas reteta noastra care va atrage atat tineri, cat si varstnici! Poate fi o gustare, un desert, se poate servi la ceai sau cafea.

Ingrediente

15

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Palmieri din foietaj - Preparare etapa 1Desfaceti aluatul de foietaj. Presarati jumatate din cantitatea de zahar pe el. Apasati cu mainile ca zaharul sa se lipeasca bine.
  • Palmieri din foietaj - Preparare etapa 2Intoarceati aluatul si repetati procesul.
  • Palmieri din foietaj - Preparare etapa 3Rulati aluatul pana la jumatate, apoi rulati si cealalalta jumatate, astfel incat cele 2 margini rulate sa se intalneasca la jumatate.Puneti in congelator timp de 15 minute.
  • Palmieri din foietaj - Preparare etapa 4Dupa15 minute, scoate si taiati felii de aproximativ 1 cm si le aranjati-le pe o foaie de copt.
  • Palmieri din foietaj - Preparare etapa 5Coaceti 20 minute la 180°C.
  • Palmieri din foietaj - Preparare etapa 6Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cris_nedelcovici

FOARTE FRUMOASA EXPLICATIA. Buni palmierii! bravo.

abuz