Puneti faina, sarea si praful de copt intr-un borcan.
Adaugati zaharul vanilat, zaharul brun si pepitele de ciocolata.
Faceti o eticheta pentru borcanul cu prajituri si notati urmatoarea reteta pe spatele ei: „Se amesteca 100 gr unt moale cu 2 oua. Se adauga continutul borcanului si se framanta cu mainile. Se formeaza bile mici care se pun pe o foaie de copt. Bagati la frigider 1 ora, apoi coaceti 15 minute la 180°C."
Faceti o gaura in eticheta si bagati un fir sau panglica si legati de la borcan.
Voilà, borcanul dvs. cu fursecuri e gata sa fie oferit! V-ati gandit cui?
Adaosuri : mai puteti adauga nuci tocate sau fructe uscate ori fulgi de ovaz. Depozitarea :deoarece contine numai produse uscate se poate pastra borcanul cu continut pana la 6 luni!
Comentarii:
Are un gust grozav
Geniala idee ! Originala si pe placul oricui. Eu am doua nepotele pasionate de prajiturit asa ca am sa le ofer cate un borcan la fiecare. Felicitari !