Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale

Gustări
Ușor
1 oră

Pentru Craciun, Anul Nou sau in orice moment al zilei, exista intotdeauna loc pentru un dulce ;-) Astazi va propunem sa faceti bomboane cu caramel sarat si migdale. O reteta usoara, testata si aprobata (sau devorata) de intreaga echipa Petitchef! Si mai mult decat atat: aceasta reteta este fara gluten sau chiar vegana (in functie de ciocolata aleasa).Un dulce pentru toate preferintele :)

Ingrediente

6

Materiale

  • Forma din silicon pentru bomboane

Preparare

  • Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale - Preparare etapa 1Topiti ciocolata. Cu o pensula ungeti intreaga suprafata a matritelor de bomboane.
  • Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale - Preparare etapa 2Puneti formele in frigider timp de 10 minute, apoi repetati procesul astfel incat bomboanele dvs. sa nu fie prea fragile. Raciti din nou timp de 10 minute.
  • Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale - Preparare etapa 3Turnati caramel sarat in fiecare forma pana la jumatate, apoi puneti niste migdale zdrobite. Acoperiti din nou cu caramel si puneti in congelator timp de 1 ora.
  • Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale - Preparare etapa 4In cele din urma, acoperiti caramelul cu ciocolata topita si puneti in frigider timp de 10 minute.
  • Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Forma: utilizati o forma din silicon sau orice alta forma pentru bomboane

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: