A calit in putin ulei pieptul de porc si slanina, a tocat verzele, a pus peste carne boiaua, apoi varza, a inabusit la foc mic totul, pe cand amestecam a adaugat si cimbru, foaie de dafin si piper.
A calit in putin ulei pieptul de porc si slanina, a tocat verzele, a pus peste carne boiaua, apoi varza, a inabusit la foc mic totul, pe cand amestecam a adaugat si cimbru, foaie de dafin si piper.
A gasit in congelator compozitie de drob, de la Paste.
Facut intreg era ok dar in portii mici tin minte ca era cam fad, asa ca i-a mai pus niste ulei de masline, niste usturoi verde, inca un ou si pesmet, a modelat chiftele pe care le-a dat prin acelasi pesmet si le-a prajit in ulei.
Nu-s frumoase da-s gustoase. Langa mustar iute peste care a pus Tabasco din Jalapeno afumat care e bestial.