Supa rece de arpacas si rosii
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Supa rece de pepene si rosii
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Arpacasul se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se pune la inmuiat peste noapte. A doua zi se clateste si se pune la scurs.
- Ceapa si telina tocate se calesc in ulei de masline. Se adauga rosiile, usturoiul si arpacasul. Dupa un minut se toarna supa si vinul.
- Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 50 de minute. Se adauga fasolea scursa din conserva si se mai fierbe 10 minute. Se lasa sa se raceasca cateva ore inainte de servire.
- Busuiocul, patrunjelul, parmezanul se mixeaza intr-un blender pana la obtinerea unei compozitii omogene. Se serveste supa presarata cu ulei si pasta de verdeturi.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase