Supa rece de arpacas si rosii

Supa rece de arpacas si rosii
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supa rece de pepene si rosii


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Arpacasul se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se pune la inmuiat peste noapte. A doua zi se clateste si se pune la scurs.
  • Ceapa si telina tocate se calesc in ulei de masline. Se adauga rosiile, usturoiul si arpacasul. Dupa un minut se toarna supa si vinul.
  • Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 50 de minute. Se adauga fasolea scursa din conserva si se mai fierbe 10 minute. Se lasa sa se raceasca cateva ore inainte de servire.
  • Busuiocul, patrunjelul, parmezanul se mixeaza intr-un blender pana la obtinerea unei compozitii omogene. Se serveste supa presarata cu ulei si pasta de verdeturi.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

11/02/2012

Bon apetit

(0) (0) abuz



+