Sos olandez

Altele
4 porții
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un vas punem apa, otetul, vinul, piperul si ceapa taiata bucati. Punem la fiert la foc mic pt 15 minute.
  • Topim untul la microunde sau intr-un vas pe foc si il lasam sa dea in clocot, apoi cu o strecuratoare sau o lingura inlaturam spuma care s-a format deasupra.
  • Intr-un vas pe bain marie Punem galbenusurile si cu mixerul incorporam incet supa in care a fiert ceapa folosim acelasi procedeu ca la maioneza.
  • Cand a terminat de incorporat supa, adaugam putin cate putin untul si continuam sa batem cu mixerul pana ce sosul se ingroasa usor.
  • Asezonati cu sare, piper si sucul de lamaie si serviti cu peste, carne sau legume fierte.
AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz