Rulouri de peste (merluciu) cu vinete

Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

6

Pentru sos:

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Intr-o craticioara se pune untul,laptele,faina si se amesteca la foc mic pana se topeste untul si se leaga.Apoi se adauga galbenusul ,sare,piper dupa gust si se mai fierbe cca 1-2 minute.
  • Separat vinetele se spala,se taie capetele si se taie felii subtiri pe lungime.
  • Se prajesc sau se rumenesc pe gratar pe ambele parti si se lasa la scurs pe hartie absorbanta in cazul celor prajite.
  • Pestele se spala,se taie bucati si se condimenteaza dupa gust.Bucatile de peste se pot pregati prajite sau pe gratar,dupa care fiecare bucata de peste se infasoara in felii de vinete,se rade cascaval deasupra,se orneaza cu felii de rosie,se mai presara cascaval ras si se introduc putin la cuptor pentru gratinare. Se poate servi cu ardei iute si sos.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Faina reteta. Eu as folosi si ceva usturoi, cat sa-i dea umpic de gust si inainte o palinca de prune!!

abuz