Se feliaza carnea de vitel si se taie apoi fasiute subtiri.Se pune la fiert apa cu putina sare, intr-o oala mare. Cand apa da in clocot, se adauga fasiutele de carne si se oparesc 2-3 minute, amestecand. Se scurge lichidul, iar carnea se spala sub jet de apa rece, intr-o sita. Se spala oala si se pune din nou pe foc cu 1,5-1,7 litri de apa rece si cu fasiutele de carne. Se da totul in clocot la foc iute. Se micsoreaza apoi flacara si se fierbe carnea 10-12 de minute, spumand cand este cazul, pana ce este aproape facuta.
Se adauga in fiertura de carne 2 cubulete de concentrat de supa de vita, ghimbir, ceapa, sos de peste, scortisoara, boabe de piper negru, stelute de anason si cuisoare. Se acopera oala si se fierb ingredientele 10-15 minute, la foc mediu.
Se filtreaza supa, se scot feliutele de carne separat, iar restul ingredientelor solide se arunca. Se pune lichidul filtrat din nou pe foc, se completeaza cu apa pana la cantitatea de 1,5 litri (daca este nevoie) si se da in clocot.
Se gatesc taiteii conform indicatiilor de pe ambalaj (de obicei, se tin la inmuiat 3 minute in apa fierbinte).
Se impart intre bolurile individuale in care se serveste supa, taiteii, rondelele de castraveti, ceapa verde, mugurii de soia si feliutele de carne. Se acopera cu supa fierbinte. Se stoarce in supa o feliuta de limeta, se presara cu piper proaspat macinat, se orneaza cu coriandru si se serveste imediat.