Petitchef

Pho Bo Supa de vita cu taitei

Felul principal
6 porții
1 h 20 m
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se feliaza carnea de vitel si se taie apoi fasiute subtiri.Se pune la fiert apa cu putina sare, intr-o oala mare. Cand apa da in clocot, se adauga fasiutele de carne si se oparesc 2-3 minute, amestecand. Se scurge lichidul, iar carnea se spala sub jet de apa rece, intr-o sita. Se spala oala si se pune din nou pe foc cu 1,5-1,7 litri de apa rece si cu fasiutele de carne. Se da totul in clocot la foc iute. Se micsoreaza apoi flacara si se fierbe carnea 10-12 de minute, spumand cand este cazul, pana ce este aproape facuta.
  • Se adauga in fiertura de carne 2 cubulete de concentrat de supa de vita, ghimbir, ceapa, sos de peste, scortisoara, boabe de piper negru, stelute de anason si cuisoare. Se acopera oala si se fierb ingredientele 10-15 minute, la foc mediu.
  • Se filtreaza supa, se scot feliutele de carne separat, iar restul ingredientelor solide se arunca. Se pune lichidul filtrat din nou pe foc, se completeaza cu apa pana la cantitatea de 1,5 litri (daca este nevoie) si se da in clocot.
  • Se gatesc taiteii conform indicatiilor de pe ambalaj (de obicei, se tin la inmuiat 3 minute in apa fierbinte).
  • Se impart intre bolurile individuale in care se serveste supa, taiteii, rondelele de castraveti, ceapa verde, mugurii de soia si feliutele de carne. Se acopera cu supa fierbinte. Se stoarce in supa o feliuta de limeta, se presara cu piper proaspat macinat, se orneaza cu coriandru si se serveste imediat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Cum sa faci taitei de casa! Cum sa faci taitei de casa! Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează