Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze. Se pune apoi o lingura de otet si sifon.Pangasiusul se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei pana capata o culoare aurie.
Intre timp ne ocupam de mamaliga. Luam un vas de yena si in el punem 3 canite de malai, sare si 9 canite de apa. Bagam vasul la cuptor fara capac si-i dam 15 minute pe putere maxima. Cand se umfla malaiul si mai are ceva apa deasupra se scoate din cuptor si se amesteca. Va avea cocoloase, dar vor disparea.
Dupa ce s-a amestecat bine se introduce din nou in cuptor si se mai dau 8 minute cu capacul pus de data asta. S-ar putea sa nu va placa consistenta ei, dar dupa cateva incercari veti ajunge la taria mamaligii pe care o vreti prin reglarea apei si atunci veti vedea cat de usor e (nu mai razi la tuci).