Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Flan cu nuca de cocos la microunde


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze. Se pune apoi o lingura de otet si sifon.Pangasiusul se sareaza, se da prin faina si se prajeste in ulei pana capata o culoare aurie.
  • Intre timp ne ocupam de mamaliga. Luam un vas de yena si in el punem 3 canite de malai, sare si 9 canite de apa. Bagam vasul la cuptor fara capac si-i dam 15 minute pe putere maxima. Cand se umfla malaiul si mai are ceva apa deasupra se scoate din cuptor si se amesteca. Va avea cocoloase, dar vor disparea.
  • Dupa ce s-a amestecat bine se introduce din nou in cuptor si se mai dau 8 minute cu capacul pus de data asta. S-ar putea sa nu va placa consistenta ei, dar dupa cateva incercari veti ajunge la taria mamaligii pe care o vreti prin reglarea apei si atunci veti vedea cat de usor e (nu mai razi la tuci).


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+