Petitchef

MUSCHIULET DE PORC CU EVANTAI

Felul principal
8 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adauga faina, ouale, sare si piper si se amesteca bine.
  • Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins.
    Muschiuletul de porc se taie in forma de medalioane de cca 3 cm grosime si se condimenteaza cu sare, piper, sos de soia, ceapa si usturoi.
  • Se lasa in acest bait timp de 30 de minute apoi se prepara pe gratar. Iaurtul se condimenteaza cu menta.
  • Chiftelutele obtinute se aseaza pe farfurie cu felii de rosii intercalate, in forma de evantai.
  • La baza evantaiului se aseaza 3 frunze de salata si se asezoneaza cu sosul din iaurt.

Rețete inrudite

YouTube
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Linte cu pulpa de porc


      Întrebări:






      Punctează această reţetă:
      Generează alt cod de securitate  = 

      Rețete inrudite

      Rețetă Linte cu pulpa de porc
      Linte cu pulpa de porc
      4 porții
      2 h 15 m
      Foarte ușor
      4 / 5
      Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
      Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
      4 porții
      1 h 38 m
      Foarte ușor
      4.9 / 5
      Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
      Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
      2 porții
      1 h 20 m
      Foarte ușor
      5 / 5
      Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
      Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
      2 porții
      17 min
      Foarte ușor
      4.9 / 5

      Articole conexe

      Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

      Ultimele articole

      Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

      Rețete

      Planificator de meniu
      Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

      De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

      Meniul zilei

      Primirea meniului zilnic
      Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
      Întrebarea zilei
      Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
      Votează