Muschiulet de porc cu evantai

votează acum
Muschiulet de porc cu evantai
Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adauga faina, ouale, sare si piper si se amesteca bine.
  • Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins.
    Muschiuletul de porc se taie in forma de medalioane de cca 3 cm grosime si se condimenteaza cu sare, piper, sos de soia, ceapa si usturoi.
  • Se lasa in acest bait timp de 30 de minute apoi se prepara pe gratar. Iaurtul se condimenteaza cu menta.
  • Chiftelutele obtinute se aseaza pe farfurie cu felii de rosii intercalate, in forma de evantai.
  • La baza evantaiului se aseaza 3 frunze de salata si se asezoneaza cu sosul din iaurt.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: