Muschiulet de porc cu evantai
votează acum

Ingrediente
8
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adauga faina, ouale, sare si piper si se amesteca bine.
- Din aceasta compozitie se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins.
Muschiuletul de porc se taie in forma de medalioane de cca 3 cm grosime si se condimenteaza cu sare, piper, sos de soia, ceapa si usturoi. - Se lasa in acest bait timp de 30 de minute apoi se prepara pe gratar. Iaurtul se condimenteaza cu menta.
- Chiftelutele obtinute se aseaza pe farfurie cu felii de rosii intercalate, in forma de evantai.
- La baza evantaiului se aseaza 3 frunze de salata si se asezoneaza cu sosul din iaurt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă