Petitchef

Magret de canard cu miere cu mirodenii

Felul principal
6 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Toate mirodeniile se amesteca intr-un mojar.
  • Mierea:
    A folosit miere de lamai, pentru ca era pe stoc.. dar reteta originala spunea de salcam. Asadar, mierea se incalzeste intr-o tigaie pana se caramelizeaza putin . Nu va speriati daca se comporta ciudat, i.e. se transforma intr-un fel de spuma.
  • Se adauga otetul si amesteca. Se adauga mirodeniile si din nou se amesteca. Se lasa la foc mic 5minute.
  • Pieptul de rata se « cadrileaza » cu cutitul pe partea grasa astfel incat sa nu strapungi intreg stratul de grasime. Aparent, expunerea carnii ar face ca aceasta sa se intareasca mai usor. Nu vrem asta. Se freaca cu sare.
  • Pieptul se aseaza cu partea cu grasime in jos, intr-o oala de fonta. Amestecul de miere si mirodenii se varsa deasupra. Aici things get trickier compozitia de miere se intareste la scurt timp dupa ce o luam de pe foc


Poze

Magret de canard cu miere cu mirodenii
Magret de canard cu miere cu mirodenii - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Morcovi în sos de miere și clementine
Morcovi în sos de miere și clementine
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Crinkle cake cu brânză de capră și miere
Crinkle cake cu brânză de capră și miere
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Smochine cu branza de capra si miere
Smochine cu branza de capra si miere
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Siropul de agave sau apa de miere Siropul de agave sau "apa de miere"

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează