Gulyas cu fasole uscata - bab gulyas

Gulyas cu fasole uscata - Bab Gulyas
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cnstantin, 05/11/2016

Fasolea o iubesc mult si mai mult.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/10/2017

Nici Gulas, nici mancare de fasole...

(0) (0) abuz
29/10/2016

Buna!

(0) (0) abuz
28/10/2016

Spuneti va rog cum va fi fasolea dupa 20 min.de fierbere.Poate aveti un amic dentist si are nevoie de clientela.Un Bab gulyas gustos are nevoie de cel putin doua ore sa fiarba.Am gatit deja gulyas dar nu dupa aceasta reteta.

(3) (0) abuz
28/10/2016

Nu este mincare de fasole cu afumatura dar nici gulas. Este o amestecatura.

(1) (0) abuz
09/11/2012

Superb

(0) (0) abuz
01/08/2012

Aproape bine

(1) (0) abuz
14/07/2012

Bine

(0) (0) abuz
30/01/2012

Maglavais.....am facut da si lam aruncat

(1) (2) abuz
13/09/2011

Este o mancare ungureasca , nu ramaneasca, deci nu va apucati sa puneti retete pe net fara sa stiti despre ce e vorba. sincer aceasta reteta , suna tipic romanesc, ghiveci la intimplare, cu stima, si scuze daca am jignit pe cineva, bafta in continuare!!!.

(2) (1) abuz



+