Punem fasolea la inmuiat de cu seara pana a doua zi in apa rece. Ceapa se taie marunt, taiem carnea si afumatura cubulete.
Taiem legumele . Punem ceapa la calit pe ulei sau untura, adaugam carnea ,afumatura apoi morcovii si patrunjelul ,rosiile decojite si taiate.
Le calim pret de cateva minute , si adaugam crema de gulyas ,piper si sare.Punem apa peste,cat sa treaca bine peste carne, verdeturile , ardeiul iute taiat si lasam sa fiarba la foc mic pana ce e fiarta carnea pe jumatate.
Adaugam boabele de fasole si lasam sa fiarba mai departe .Daca mai e nevoie se mai adauga apa pana sunt fierte toate.
Se poate servi cu patrunjel taiat fin si ardei iuti.
Spuneti va rog cum va fi fasolea dupa 20 min.de fierbere.Poate aveti un amic dentist si are nevoie de clientela.Un Bab gulyas gustos are nevoie de cel putin doua ore sa fiarba.Am gatit deja gulyas dar nu dupa aceasta reteta.
Este o mancare ungureasca , nu ramaneasca, deci nu va apucati sa puneti retete pe net fara sa stiti despre ce e vorba. sincer aceasta reteta , suna tipic romanesc, ghiveci la intimplare, cu stima, si scuze daca am jignit pe cineva, bafta in continuare!!!.
Comentarii:
Fasolea o iubesc mult si mai mult.
Nici Gulas, nici mancare de fasole...
Buna!
Spuneti va rog cum va fi fasolea dupa 20 min.de fierbere.Poate aveti un amic dentist si are nevoie de clientela.Un Bab gulyas gustos are nevoie de cel putin doua ore sa fiarba.Am gatit deja gulyas dar nu dupa aceasta reteta.
Nu este mincare de fasole cu afumatura dar nici gulas. Este o amestecatura.
Superb
Aproape bine
Bine
Maglavais.....am facut da si lam aruncat
Este o mancare ungureasca , nu ramaneasca, deci nu va apucati sa puneti retete pe net fara sa stiti despre ce e vorba. sincer aceasta reteta , suna tipic romanesc, ghiveci la intimplare, cu stima, si scuze daca am jignit pe cineva, bafta in continuare!!!.