Friptura de vita "baronesse" cu pere

Friptura de vita BARONESSE cu pere
Felul principal
Dificil
2 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Se curata si se taie in sferturi ceapa si usturoiul. Se curata morcovul si se taie rondele.
    Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in 3 linguri de ulei pe toate partile. Se adauga ceapa, usturoiul, morcovul si se prajesc in continuare ~10 minute. Se adauga rozmarinul, 150 ml de vin si cele 2 linguri de bulion.
    Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 1 ½ ore la 200 grade.
    Perele se taie in doua, se scoate cotorul si se taie feliute.
    Ciupercile se prajesc intr-o tigaie in 2 linguri de ulei, apoi se adauga perele, se stinge cu restul de vin si se fierb putin. Se adauga si sosul in care a stat carnea la cuptor.
    Se condimenteaza cu sare si piper.
    Se feliaza bucata de carne si se serveste alaturi de sosul cu legume.

    Bon Appetit!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Este inca la cuptor, dar miroase super!! revin cu alt comentariu dupa ce gust :D

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E super!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E f f f buna rfspect

abuz

anonymous

SPURERB

abuz
Nicolae

Nicolae

Fara cuvite e super ingenioasa...

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

De mult cautam asa ceva

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Excelent si atat

abuz

anonymous

Hmm

abuz
  • pagina 1 / 2